Waarom kiezen voor het LightSheer diode laser ontharingsapparaat?

Kiezen voor het LightSheer diode laser ontharingsapparaat is kiezen voor tevreden klanten. Met ons hoogtechnologisch laserapparaat biedt u uw klanten een pijnloze en efficiënte behandeling voor permanente ontharing.

Waarom kiezen voor het LightSheer diode laser ontharingsapparaat?

Wat maakt dat het LightSheer diode laser ontharingsapparaat het beste apparaat is voor permanente ontharing? Twee belangrijke troeven: onze gepatenteerde diode lasertechnologie en de verkoelde laserkop.

Uniek aan onze diode laser is dat het ontharingsapparaat geschikt is voor alle huidtypes. In tegenstelling tot andere courante lasers, zoals IPL en Alexandrite, kunnen ook mensen met een donkere huid behandeld worden met het LightSheer laserapparaat. Dankzij de precieze golflengte van 810nm bereikt de LightSheer diode laser de beste resultaten bij 90% van alle huidtypes. Dit betekent dat ook mensen met een donkere huid behandeld kunnen worden met het LightSheer laser ontharingsapparaat.

Ook de verkoelde laserkop van het apparaat heeft een belangrijke werking. Tijdens de behandeling koelt het toestel de huid af tot 4°C voor elke flits van de laser. De verkoeling zorgt er niet alleen voor dat de behandeling virtueel pijnloos verloopt, maar voorkomt ook verbranding van de huid en de vorming van pigmentvlekken.

Permanent verlost van ongewenst lichaamshaar

Met het LightSheer diode laser ontharingsapparaat kunt u uw klanten een permanente ontharing garanderen. Het apparaat werkt gecentreerd en bereikt zo zelfs diepliggende haarwortels. De diode laser wordt door het pigment in het haarzakje omgezet naar warmte. Die warmte beschadigt de haarwortel, waardoor het haartje niet opnieuw kan beginnen groeien. Net zoals bij elke andere laser ontharingsmethode zult u uw klanten meerdere keren moeten behandelen om alle ongewenste beharing te behandelen. Niet alle haartjes volgen namelijk dezelfde groeicyclus. Dankzij de doeltreffendheid van het LightSheer laser ontharingsapparaat bereikt u met gemiddeld 3 tot 8 behandeling blijvende resultaten. Hormonale schommelingen kunnen er wel voor zorgen dat er nieuwe haarzakjes bijgroeien of dat donshaartjes in dikkere haren veranderen. Deze kunnen ook verwijderd worden met het diode laser ontharingsapparaat.

Goedgekeurd door de wetenschap

Laserontharing met het LightSheer diode laser ontharingsapparaat brengt verschillende voordelen met zich mee. Volgens zowel wetenschappelijk onderzoek als medische professionals wordt deze laser aangeraden als een van de meest efficiënte én veilige methodes tot permanente ontharing. Het apparaat is goedgekeurd door de FDA, een kritische en gerenommeerde Amerikaanse keuringsdienst. De laserenergie van het LightSheer ontharingsapparaat dringt door tot de haarwortel en vernietigt deze. Na enkele behandelingen garanderen wij u dat het haar permanent verwijderd is.

De toestellen van LightSheer mogen enkel gebruikt worden door daarvoor opgeleide professionals zoals schoonheidsspecialisten of dermatologen. Zo wordt de patiëntveiligheid verzekerd. Door de hoogtechnologische werking van het diode laser ontharingsapparaat kan u rekenen op een comfortabele behandeling met kwalitatief resultaat!

De verschillende behandelprogramma’s van het LightSheer ontharingsapparaat

Om te kijken of uw klant in aanmerking komt voor ontharing met het LightSheer laserapparaat voert u eerst een testbehandeling uit op de lichaamszone van toepassing. Laserontharing werkt namelijk het beste voor mensen met een lichte huid en donkere haren. Afhankelijk van het huidtype en de dikte van de haren moeten de instellingen van het diode ontharingsapparaat afgesteld worden. Mensen met witte of grijze haren komen helaas niet in aanmerking voor diode laserontharing. Ook vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven zijn uitgesloten.

Het LightSheer diode laser ontharingsapparaat wordt gebruikt met een stationaire werkstand. Wanneer u het toestel stationair gebruikt wordt de laserkop na elke flits verplaatst naar de volgende plek op de huid. Zo wordt een haarzakje telkens kort blootgesteld aan zeer hoge temperaturen die het haarzakje vernietigen, en dat in één flits! De diode laser is een doeltreffende manier tot permanente ontharing. Na enkele behandelingen met het LightSheer ontharingsapparaat kan u verzekerd zijn van een optimaal resultaat.
Het LightSheer ontharingsapparaat beschikt ook over verschillende laserkoppen. Een kin ontharen vergt namelijk een andere aanpak dan een rug ontharen. Ook voor donkere huidtypes is er soms een andere laserkop vereist. Door de verschillende laserkoppen kan u met het LightSheer ontharingsapparaat elke plek en elk huidtype ontharen.

De voorbereiding voor een behandeling met het LightSheer ontharingsapparaat?

Niet enkel is permanente ontharing met de LightSheer diode laser ontharingsapparaat uiterst efficiënt, ook de voorbereiding op de behandeling is zeer gemakkelijk. Het enige dat uw klanten hoeven te doen is enkele dingen vermijden vanaf 6 weken voor de behandeling met het LightSheer laserapparaat. Om optimale resultaten te bereiken wordt er gevraagd om in de laatste weken voor de behandeling het haar niet meer te harsen en geen haren meer te verwijderen met een pincet. Ook waxen en epileren zijn uitgesloten. Uw klanten mogen wel nog scheren tot 3 dagen voor de behandeling. Zo blijft het haarzakje voldoende intact om de behandeling met het LightSheer ontharingsapparaat succesvol uit te kunnen voeren. Vraag daarnaast aan uw klanten om de zonnebank en zelfbruiner te vermijden in de 6 weken voor de behandeling en 4 weken erna. Dit is heel belangrijk om pigmentvlekken te voorkomen. Verder hoeven uw klanten helemaal niets te doen voor hun behandeling met het LightSheer diode laser ontharingsapparaat!