Waarom kiezen voor de Lightsheer diodelaser?

Kiezen voor Lightsheer diode laserontharing is kiezen voor tevreden klanten. Met onze hoogtechnologische diodelaser biedt u uw klanten een pijnloze en efficiënte behandeling voor permanente ontharing.

Waarom de Lightsheer diodelaser verkiezen boven andere lasers?

Door de gepatenteerde diodelasertechnologie en de verkoelde laserkop van het Lightsheer ontharingsapparaat voorkomt u risico op verbranding van de huid en pigmentatievlekken. Uniek aan het Lightsheer diode laser ontharingsapparaat is dat het geschikt is voor alle huidtypes. Ook mensen met een donker huidtype kunnen behandeld worden met het Lightsheer ontharingsapparaat. Ontharing met onze Lightsheer diode lasers is permanent. Hormonale schommelingen kunnen er wel voor zorgen dat er nieuwe haartjes bijgroeien of dat donshaartjes in dikkere haren veranderen. Deze haren kunnen later eventueel ook verwijderd worden met het diode laser ontharingsapparaat.
De Lightsheer laserontharing zorgt voor een doeltreffend resultaat doordat het zich gecentreerd kan focussen op diepliggende haarwortels. De IPL-laserontharing die wordt gebruikt door sommige schoonheidsspecialisten werkt iets oppervlakkiger en op een breder spectrum. Hierdoor worden dieperliggende haarwortels niet altijd bereikt. De standaard IPL-lasers die vaak gebruikt worden zijn bovendien pijnlijk en zorgen maar voor een tijdelijke ontharing. Een ontharing met IPL-lasers vereist ook meer sessies dan laserontharing met onze diodelasers. Onze diodelasers hebben gemiddeld drie tot acht behandelingen nodig om een permanent resultaat te verkrijgen. De IPL-lasers daarentegen vragen tot wel 15 sessies en de resultaten van de ontharing blijven niet permanent. Een van de fijnste voordelen van het Lightsheer diode laser ontharingsapparaat is dat de behandeling vrijwel pijnloos kan gebeuren. Dit doordat het laser ontharingsapparaat beschikt over een vacuümmechanisme en een verkoelde laserkop.

Goedgekeurd door de wetenschap

Laserontharing met de Lightsheer diode laser brengt verschillende voordelen met zich mee. Volgens zowel wetenschappelijk onderzoek als medische professionals wordt het aangeraden als een van de meest efficiënte én veilige methodes tot permanente ontharing. Het apparaat is goedgekeurd door de FDA, een kritische en gerenommeerde Amerikaanse keuringsdienst. De laserenergie van de Lightsheer laser dringt door tot de haarwortel en vernietigt deze. Na enkele behandelingen garanderen wij u dat het haar permanent verwijderd blijft. Om te kijken of uw klant in aanmerking komt voor deze laserontharing voert u eerst een testbehandeling uit op de lichaamszone van toepassing. Laserontharing werkt namelijk het beste voor mensen met een lichte huid en donkere haren. Afhankelijk van het huidtype en de dikte van de haren moeten de instellingen van het diode ontharingsapparaat afgesteld worden. Mensen met witte of grijze haren komen helaas niet in aanmerking voor diode laserontharing.
De toestellen van Lightsheer mogen enkel gebruikt worden door daarvoor opgeleide professionals zoals schoonheidsspecialisten of dermatologen. Zo wordt de patiëntveiligheid verzekerd. Door de hoogtechnologische werking van het diode laser ontharingsapparaat kan u rekenen op een comfortabele behandeling met kwalitatief resultaat!

De verschillende behandelprogramma’s van het Lightsheer ontharingsapparaat

De Lightsheer diode laser wordt gebruikt met een stationaire werkstand. Wanneer u het laser ontharingsapparaat stationair gebruikt wordt de laserkop na elke flits verplaatst naar de volgende plek op de huid. Zo wordt een haarzakje telkens kort blootgesteld aan zeer hoge temperaturen die het haarzakje vernietigen, en dat in één flits! Het is een doeltreffende manier tot permanente ontharing. Na enkele behandelingen met het Lightsheer ontharingsapparaat kan u verzekerd zijn van een optimaal resultaat.
De Lightsheer diodelaser beschikt ook over verschillende laserkoppen. Een kin ontharen vergt namelijk een andere aanpak dan een rug ontharen. Ook voor donkere huidtypes is er soms een andere laserkop vereist. Door de verschillende laserkoppen kan men met het Lightsheer ontharingsapparaat elke plek en elk huidtype ontharen.

Hoe bereid je je voor op een behandeling met het Lightsheer ontharingsapparaat?

Niet enkel is permanente ontharing met de Lightsheer diode laser uiterst efficiënt, ook de voorbereiding op de behandeling is zeer gemakkelijk. Als klant hoeft u niets te doen. Er zijn enkel een paar zaken die u vanaf 6 weken voor de behandeling niet meer mag doen. Voor de meest optimale behandeling wordt er gevraagd om in de laatste weken voor uw behandeling uw haar niet meer te harsen en geen haren meer te verwijderen met een pincet. Ook waxen en epileren zijn uitgesloten. U mag wel nog scheren tot 3 dagen voor de behandeling. Zo blijft het haarzakje voldoende intact om de behandeling succesvol uit te kunnen voeren. Daarnaast mag u zes weken voor uw behandeling met het Lightsheer ontharingsapparaat niet naar de zonnebank gaan of zelfbruiner op uw huid aanbrengen. Ook na de behandeling moet u dit minstens 4 weken vermijden om pigmentvlekken te voorkomen. Voor een permanente ontharing met het Lightsheer diodelaser ontharingsapparaat moet u zelf dus bijna niks doen! Let op, bent u zwanger of geeft u borstvoeding? Dan is een behandeling laserontharing voorlopig uitgesloten.