Laserontharing 2018-11-15T12:51:27+00:00

Laserontharing

Laserontharing heeft de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. Permanente ontharing door middel van een LightSheer diode laser blijft nog steeds de meest efficiënte manier van ontharen.

Laserbehandeling oksels voor na Laserbehandeling rug voor na

Ontharen via traditionele ontharingsmethodes zoals scheren, waxen, harsen, ontharingscrèmes, … is vaak een ellendige ervaring. Allen hebben ze een tijdelijk effect en de behandelingen zijn vaak vrij pijnlijk. Bovendien volgen er vaak allergische reacties, rode plekken en – als gevolg van de abnormale teruggroei van de haartjes – kleine cysten.

Laserontharing, zeg vaarwel tegen ongewenste haartjes

Wilt u voorgoed verlost zijn van deze terugkerende ergernis? Dan is permanente ontharing d.m.v. een LightSheer diode laser dé oplossing voor u!

Permanente laserontharing is een cosmetische ingreep die wordt aangewend om ongewenst lichaamshaar definitief te verwijderen. De definitieve ontharing gebeurt door middel van een hoog energetische, pulserende laser worden de haarzakjes vernietigd zonder het omliggende weefsel te beschadigen.

Permanente ontharing dmv LightSheer diode laser

Wereldwijd werden diverse klinische studies georganiseerd om de effectiviteit van het ontharen met verschillende lasers te analyseren. Permanente ontharing d.m.v. een LightSheer 810 nm diode laser blijkt de meest efficiënte manier te zijn om voorgoed verlost te zijn van ongewenste haartjes. Bovendien is een LightSheer diode laser geschikt voor het ontharen van alle huidtypes (I – VI).

Laserontharing in uw buurt

Bent u het ook beu? Telkens weer dezelfde lichaamszones ontharen terwijl u eigenlijk niet eens tevreden bent van het resultaat. Zoek een schoonheidsinstituut bij u in de buurt en ervaar de vele voordelen permanente laserontharing.