Permanente ontharing – Tepelhof

Permanente ontharing met LightSheer laser. Laserontharing, de snelste én meest efficiënte manier om definitief het tepelhof te ontharen.

Nu het taboe rond esthetische behandelingen voor mannen doorbroken is, ontdekken meer en meer mannen de voordelen van permanente laserontharing en laten hun tepelhof ontharen. Pijnlijke wax-/harsbeurten, talloze scheermesjes, dure crèmes, … Voor de ontharing van het tepelhof biedt geen van hen een blijvend resultaat. Vaak resulteren dergelijke methodes bij het ontharen van het tepelhof zelfs in een geïrriteerde huid of ingegroeide haartjes.

Laserontharing biedt de oplossing wanneer u verzekerd wilt zijn van een permanente ontharing van het tepelhof. Zeg vaarwel tegen ongewenste haartjes, kies voor een permanente laserontharing met een LightSheer laser. Het is de snelste én meest efficiënte manier voor een definitieve ontharing van het tepelhof.

Vind een schoonheidsinstituut in uw buurt waar u dmv een LightSheer laser het ongewenst haar van het tepelhof kan laten verwijderen. Laseren is namelijk de meest efficiënte manier om ongewenst haar van het tepelhof te verwijderen.

 

Vind een LightSheer consulente in uw buurt

Voorbereiding laserontharing van ongewenst haar op het tepelhof:

  • Om optimaal resultaat te bekomen dient u 6 weken voorafgaand aan de eerste laserbehandeling:
    • zonnebank en direct zonlicht op de te behandelen zone vermijden
    • geen haartjes verwijderen met pincet of hars, scheren en/ontharingscreme mag.
  • 2 weken voorafgaand aan de behandeling: geen zelfbruiners gebruiken en de haartjes niet bleken.
  • Tot 3 dagen voor de behandeling mag u mag de haartjes handmatig blijven scheren. (niet uittrekken) Daarna adviseren wij u de haartjes te laten staan zodat de LightSheer consulente de normale textuur van uw haartjes kan waarnemen.
  • Voor laserontharing van zones in het gelaat dient op de dag van de behandeling het aangezicht vooraf zuiver gemaakt te worden van schmink.

Opgelet: niet alle haartypes komen in aanmerking voor een behandeling. Zo zijn donshaartjes bv. moeilijk behandelbaar. Het is belangrijk dat de te behandelen haartjes melanine (pigment) bevatten.

Tijdens de behandeling:

Tijdens de laserbehandeling zal u een tintelend gevoel ervaren. Ontdek hier waarom deze behandeling virtueel pijnloos is.

Na de behandeling:

Kort na de behandeling kan de behandelde lichaamszone roodheid en/of een lichte zwelling vertonen. Dit is een natuurlijke reactie van de huid na blootstelling aan sterke hitte.

De huid zal zich echter snel weer normaliseren. U kan dan ook meteen na de behandeling uw werkzaamheden hervatten.

Enkele weken na de behandeling zal u merken dat de behandelde haartjes uitvallen. Indien dit als storend wordt ervaren mogen deze haartjes geschoren worden.