Permanente ontharing – Bakkebaarden

Permanente ontharing voor vrouwen met LightSheer laser. Laserontharing, de snelste én meest efficiënte manier om definitief de bakkebaarden weg te halen.

De bakkebaarden van vrouwen weghalen is een wederkerende kwelling met methodes als pijnlijke wax- en harsbeurten, scheren en dure crèmes. Dergelijke manieren bieden namelijk geen van allen een blijvende oplossing. Ze resulteren zelfs vaak in geïrriteerde huid en ingegroeide haartjes bij het weghalen van bakkebaarden bij vrouwen.

Wanneer u verzekerd wilt zijn van een permanente ontharing van de bakkebaarden is laserontharing de oplossing. Zeg vaarwel tegen ongewenste haartjes, kies voor een permanente laserontharing met een LightSheer laser. LightSheer is de snelste én meest efficiënte manier om de bakkebaarden van vrouwen definitief te verwijderen.

Vind een schoonheidsinstituut in uw buurt waar u met een LightSheer laser het ongewenst haar aan de bakkebaarden kan laten verwijderen. Laseren is namelijk de meest efficiënte manier om ongewenst haar aan de bakkebaarden te verwijderen.

Vind een LightSheer consulente in uw buurt

Voorbereiding laserontharing van ongewenst haar op de bakkebaarden:

  • Om optimaal resultaat te bekomen dient u 6 weken voorafgaand aan de eerste laserbehandeling:
    • zonnebank en direct zonlicht op de te behandelen zone te vermijden
    • geen haartjes te verwijderen met pincet of hars, scheren of ontharingscreme mogen.
  • 2 weken voorafgaand aan de behandeling: geen zelfbruiners gebruiken en de haartjes niet bleken.
  • Tot 3 dagen voor de behandeling mag u de haartjes handmatig blijven scheren, maar niet uittrekken. Daarna adviseren wij u de haartjes te laten staan zodat de LightSheer consulente de normale textuur van uw haartjes kan zien.
  • Voor laserontharing van zones in het gelaat dient op de dag van de behandeling het aangezicht vooraf zuiver gemaakt te worden van schmink.

Opgelet: niet alle haartypes komen in aanmerking voor een behandeling. Zo zijn donshaartjes bijvoorbeeld moeilijk behandelbaar. Het is belangrijk dat de te behandelen haartjes melanine (pigment) bevatten.

Tijdens de behandeling:

De laserbehandeling met de LightSheer diode laser is virtueel pijnloos. U zal enkel een tintelend gevoel ervaren.

Na de behandeling:

Kort na de behandeling kan de huid reageren op de blootstelling aan de sterke hitte. De behandelde lichaamszone zal lichtjes opzwellen en wat rood worden. Deze reactie is volledig natuurlijk en zal niet lang aanhouden. U hoeft geen enkele activiteit of werkzaamheid te vermijden.

Enkele weken na de behandeling zal u merken dat de behandelde haartjes uitvallen. Indien dit als storend wordt ervaren mogen deze haartjes geschoren worden.