Permanente ontharing 2018-11-15T12:52:50+00:00

Permanente ontharing

LightSheer, de beste ontharingslaser op de markt. Kiest u voor permanente ontharing? Ga dan steeds voor laserontharing met een LightSheer toestel.

Permanente ontharing wint meer en meer aan populariteit daar traditionele ontharingsmethodes slechts tijdelijk effect hebben en de behandelingen doorgaans vrij pijnlijk zijn.

Waarom laserepilatie met LightSheer?

De Lightsheer diode laser – ontwikkeld door de uitvinders van Intense Pulsed Light (IPL) – wordt dankzij zijn unieke eigenschappen door artsen en medische professionals beschouwd als zijnde de beste vorm van laserontharing. Het toestel is momenteel de snelste en veiligste voor ontharing van eender welke lichaamszone. Wilt u de beste laserontharing? Zorg er dan voor dat de ontharing gebeurt met een ontharingslaser van LightSheer.

Jaarlijks worden wereldwijd dan ook meer dan 80 miljoen behandelingen uitgevoerd met een toestel uit de LightSheer familie. Het resultaat van een laserontharing met een LightSheer toestel is dan ook ongeëvenaard.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Gemiddeld zijn er 3 tot 5 lasersessies nodig daar de haartjes verschillende groeifases doorlopen. Enkel het haar dat zich in de actieve (anagene) fase bevind, kan behandeld worden. Bovendien verschilt de groeicyclus van de haartjes naargelang de te behandelen zone.