Permanente ontharing

Voor permanente ontharing kiest u LightSheer, de beste ontharingslaser op de markt. Met de diodelaser van LightSheer kan u elk lichaamsdeel permanent ontharen op een veilige manier.

Permanente ontharing

De diode laser van LightSheer is de gouden standaard als het gaat om permanent ontharen. Diverse klinische studies hebben uitgewezen dat de golflengte van de LightSheer 810 nm diode laser de meest effectieve is voor permanente ontharing.

Hoe permanent ontharen?

Bij traditionele ontharingstechnieken zoals epileren, worden de haartjes er uitgerukt met haarwortel. Dit is zeer pijnlijk. Wil u permanent ontharen zonder pijn? Kies dan voor laserontharing met een LightSheer diode laser.

Na 3 tot 5 lasersessies zorgt de LightSheer diode laser voor een permanente ontharing. Dit komt omdat de verschillende haartjes groeifases doorlopen. Enkel haar dat zich in de actieve fase bevindt kan behandeld worden. Tachtig tot negentig procent van de behandelde haren is dan definitief weg!

De werking van een diodelaser

De lightSheer diode laser is ontwikkeld door de uitvinders van Intense Pulsed Light (IPL). Dankzij de unieke eigenschappen van de diodelaser wordt deze beschouwd als de beste vorm van permanente ontharing door artsen en medische professionals.

Welke types ontharingslasers zijn er?

Er zijn verschillende lasertypes die gebruikt kunnen worden in een laser ontharingsapparaat.

  • IPL
  • Ruby
  • Alexandrite
  • Diode
  • Nd:YAG

Permanente ontharing door specialisten

Laat u permanent ontharen in één van onze schoonheidsinstituten en krijg een grondige uitleg. Onze consulenten vertellen u graag alles over permanente ontharing.

Permanent ontharen? Kies een gespecialiseerd schoonheidsinstituut in uw buurt en bekom een optimale permanente ontharing.