Permanente ontharing

Voor permanente ontharing kiest u LightSheer, de beste ontharingslaser op de markt. Met de diode laser van LightSheer kan u elk lichaamsdeel permanent ontharen op een veilige manier.

Hoe werkt permanente ontharing?

Permanente ontharing is een cosmetische ingreep om permanent ongewenst haar te verwijderen. Traditionele ontharingstechnieken zoals epileren, scheren of waden geven slecht tijdelijke resultaten en zijn vaak ook pijnlijk. Laserontharing is daarentegen een langdurende of zelf permanente oplossing voor ongewenst lichaamshaar. Het ontharingsapparaat maakt gebruik van hoogenergetisch gepulseerd laserlicht. De energie van deze laserpuls wordt omgezet in warmte die via het lichaamseigen melanine de behandelde haarzakjes vernietigd. Deze methode van permanente ontharing beschadigd de omliggende huid niet.

Welke types ontharingslasers zijn er?

Er zijn verschillende soorten lasers die gebruikt kunnen worden om permanent haar te verwijderen:

  • IPL
  • Ruby
  • Alexandrite
  • Diode
  • Nd:YAG

Diverse klinische studies hebben aangetoond dat de golflengte van 810nm van de LightSheer diode laser de meest effectieve is voor permanente ontharing. Deze golflengte blijkt namelijk effectief te zijn bij 90% van alle huidtypes (I-VI).

Permanent ontharen met LightSheer

Voor permanent ontharen zonder pijn kiest u voor de LightSheer diode laser. Een behandeling met het LightSheer ontharingsapparaat is virtueel pijnloos, uw klanten zullen slechts een tintelend gevoel ervaren.

Na 3 tot 5 lasersessies zorgt de LightSheer diode laser voor een permanente ontharing. Dit komt omdat de haartjes verschillende groeifases doorlopen. Enkel haar dat zich in de actieve fase bevindt kan behandeld worden. Tachtig tot negentig procent van het behandelde haar is definitief verwijderd!

Permanente ontharing door specialisten

Laat u permanent ontharen in één van onze schoonheidsinstituten en krijg een grondige uitleg. Onze consulenten vertellen u graag alles over permanente ontharing.

Permanent ontharen? Kies een gespecialiseerd schoonheidsinstituut in uw buurt en bekom een optimale permanente ontharing.