Permanente ontharing

Voor permanente ontharing kiest u LightSheer, de beste ontharingslaser op de markt. Met de diodelaser van LightSheer kan u elk lichaamsdeel permanent ontharen op een veilige manier.

Permanente ontharing wint meer en meer aan populariteit daar traditionele ontharingsmethodes slechts tijdelijk effect hebben en de behandelingen doorgaans vrij pijnlijk zijn.

Bij permanente ontharing blijven de haartjes – u raadt het al – permanent weg. Maar het is niet voor iedereen weggelegd. Het is belangrijk dat het permanent ontharen in een medisch kader gebeurt en dat de ontharingslaser van goede kwaliteit is.

Waarom permanente ontharing met LightSheer?

De Lightsheer diode laser – ontwikkeld door de uitvinders van Intense Pulsed Light (IPL) – wordt dankzij zijn unieke eigenschappen door artsen en medische professionals beschouwd als zijnde de beste vorm van permanente ontharing. Het toestel is momenteel de snelste en veiligste voor het permanent ontharen van eender welke lichaamszone. Wilt u de beste laserontharing? Zorg er dan voor dat de ontharing gebeurt met een ontharingslaser van LightSheer.

Jaarlijks worden wereldwijd dan ook meer dan 80 miljoen behandelingen uitgevoerd met een ontharingstoestel uit de LightSheer familie. Het resultaat van een permanente ontharing met een LightSheer toestel is dan ook ongeëvenaard.

Hoe werkt permanente ontharing?

Permanente laserontharing is een cosmetische ingreep die wordt gebruikt om ongewenst lichaamshaar permanent te verwijderen. Het laser ontharingsapparaat maakt gebruik van hoog energetisch gepulseerd laserlicht. De energie van deze laserpuls wordt omgezet in warmte die via het lichaamseigen melanine de behandelde haarzakjes vernietigd. Het laser ontharingsapparaat ontziet hierbij steeds het omliggende weefsel.

Omdat de laserpuls het pigment in de haartjes nodig heeft om te werken, kan het gebeuren dat de permanente ontharing niet goed pakt bij blonde of grijze haartjes. Raadpleeg daarom steeds vooraf uw schoonheidsinstituut.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Gemiddeld zijn er bij permanente ontharing 3 tot 5 lasersessies nodig, omdat de haartjes verschillende groeifases doorlopen. Enkel het haar dat zich in de actieve (anagene) fase bevind, kan behandeld worden. Bovendien verschilt de groeicyclus van de haartjes naargelang de te behandelen zone.

Welke types ontharingslasers zijn er?

Er zijn verschillende lasertypes die gebruikt kunnen worden in een laser ontharingsapparaat.

  • IPL
  • Ruby
  • Alexandrite
  • Diode
  • Nd:YAG

Diverse klinische studies hebben uitgewezen dat de golflengte van de LightSheer 810 nm diode laser de meest effectieve is voor permanente haarreductie daar het effectief blijkt bij 90% van alle huidtypes (I-VI).

Interesse in permanente ontharing? Vind een schoonheidsinstituut met een laser ontharingsapparaat van LightSheer in uw buurt.