Laserontharing

Laserontharing heeft de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. Permanente ontharing door middel van een LightSheer diode laser blijft nog steeds de meest efficiënte manier van ontharen. Ontharing door middel van een LightSheer diode laser blijft nog steeds de meest efficiënte manier van ontharen.

Laserbehandeling oksels voor na Laserbehandeling rug voor na

Ontharen via traditionele ontharingsmethodes zoals scheren, waxen, harsen, ontharingscrèmes, … is vaak een ellendige ervaring. Allen hebben ze een tijdelijk effect en de behandelingen zijn vaak vrij pijnlijk.

Wilt u voorgoed verlost zijn van deze terugkerende ergernis? Dan is laserontharing met een LightSheer diode laser dé oplossing voor u!

Laserontharing, zeg vaarwel tegen ongewenste haartjes

Laserontharing is een cosmetische ingreep die wordt aangewend om ongewenst lichaamshaar definitief te verwijderen. Het laser ontharen gebeurt door middel van een hoog energetische, pulserende laser. Met die laser worden de haarzakjes vernietigd zonder het omliggende weefsel te beschadigen.

Permanente ontharing met LightSheer diode laser

Wereldwijd werden diverse klinische studies georganiseerd om de effectiviteit van het ontharen met verschillende lasers te analyseren. Daaruit blijkt dat laserontharing met een LightSheer  810 nm diode laser de meest efficiënte manier is om voorgoed verlost te zijn van ongewenste haartjes. Bovendien is een LightSheer diode laser geschikt voor het ontharen van alle huidtypes (I – VI).

Hoe werkt laserontharing?

Bij laserontharing wordt een diode laser ingezet die gebruikt maakt van hoog energetische laserpulsen. Deze energiepuls wordt door de melanine in de lichaamshaartjes omgezet in warmte om zo de behandelde haarzakjes te vernietigen. Het laser ontharingsapparaat ontziet hierbij steeds het omliggende weefsel.

Laserontharing in uw buurt

Bent u het ook beu? Telkens weer dezelfde lichaamszones ontharen terwijl u eigenlijk niet eens tevreden bent van het resultaat? Zoek een schoonheidsinstituut bij u in de buurt en ervaar de vele voordelen permanente laserontharing.